"Бандерівці привиділися": Російський бойовик на Луганщині кинув гранату у місцевий магазин

За словами терориста, йому здалося, що у приміщення українські військові готують теракт.

Поблизу окупованого Ірміного. Фото: соцмережі.

НП в терористичній "ЛНР" за участю далеко не тверезих "асвабодителей" для окупованого регіону не рідкість. П'яні бойовики захоплюють в заручники своїх наречених, кидають в житлові під'їзди гранати, а нещодавній випадок в "республіці" і зовсім шокував, передають Патріоти України із посиланням на повідомлення групи "Інформаційний спротив".

В окупованому Ірміному нетверезий бойовик "ЛНР" кинув в місцевий магазин гранату. Це сталося через те, що терористові раптом здалося, що в приміщення проникли "українські солдати", які вирішили влаштувати теракт.

Тільки за щасливим збігом обставин ніхто з місцевого населення не постраждав. А в окупованій бойовиками Григорівці зафіксовано чергове застосування п'яним "ветераном ополчення" автоматичної стрілецької зброї (АК-74) по своєму товаришеві по чарці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...