"Бандерівці вночі вчинили диверсію?": У окупованому Криму заявили про "несанкціоновану вирубку асфальту"

Колаборанти поскаржились, що невідомі псують автомобільні дороги.

Дорога в окупованому Криму. Фото: ruinformer.com.

Представники окупаційної влади Криму заявили про "несанкціоновану вирубку асфальтобетонного покриття на автомобільних дорогах загального користування". Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на підконтрольні окупантам ЗМІ.

"На автомобільних дорогах загального користування виявлено випадки несанкціонованих вирубок асфальтобетонного покриття, виконаних без погодження зі службою замовника або з підрядними організаціями, що обслуговують ділянки автомобільних доріг", - ідеться в повідомленні служби автомобільних доріг.

У службі зазначили, що вирубки асфальту призводять до деформації дорожнього полотна, тому в місцях вирубок необхідно проводити роботи з його відновлення. В організації уточнили, що поки що не володіють інформацією, хто здійснив несанкціоновані вирубки асфальту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...