"Батькам погрожують та змушують переводити дітей в інші навчальні заклади": У Криму закривають кадетський корпус

Представники кримського козацтва вийшли на мітинг на захист кадетського корпусу, але їх розігнали.

У Криму розігнали мітинг козаків. Фото: скріншот з відео.

У п'ятницю, 6 травня, в Сімферополі розігнали мітинг кримського козацтва. Про це повідомляють "Аргументи тижня", передають Патріоти України.

Представники кримського козацтва вийшли на мітинг на захист кадетського корпусу. "До нас звернулися батьки учнів кадетського корпусу, приватного навчального закладу, незадоволені тим, що корпус всіляко намагаються закрити. Крім адміністративних заходів, порушено кримінальну справу стосовно отамана ялтинського козацтва - засновника даного корпусу. Надходять свідоцтва, що ці заходи спрямовані, щоб закрити цей козачий корпус. Батьків змушують переводити дітей в інші навчальні заклади, погрожують позбавленням батьківських прав", - розповів організатор мітингу Ілля Большедворов.

Член оргкомітету повідомив, що 29 квітня вони подали повідомлення про проведення даного заходу, на що їм відповіли відмовою. Поліцейські затримали одну з учасниць мітингу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...