"Без відпочиваючих ми всі помремо", - мешканці Партеніту нажахані тим, як окупанти готуються до сезону Крим-2016

Жителі селища вели себе на зустрічі з владою рішуче, буквально завалюючи депутата цілком конкретними, життєво важливими, питаннями.

Партеніт. Фото: irni-ways.ru.

В окупованому Криму жителі Партеніта поскаржилися владі на гнітючий стан інфраструктури для відпочиваючих. Місцева активістка Вікторія Машиновіч заявила, що якщо не буде нормальних пляжів для відпочиваючих, то "ми всі тут помремо", - повідомляє кримський портал Твоя газета. Новину передають Патріоти України.

"Ви так і не відповіли, Ви замовчуєте питання! Галина Іванівна, якщо не буде пляжу - клянусь: зберу весь народ і піду до Вас у кабінет, і ми не вийдемо звідти до ранку!", - заявила активістка. Відзначимо, що за задумом організаторів, зустріч депутата від партії "Єдина Росія" Володимира Сьомкіна з жителями, повинна була пройти тихо і швидко. Але жителі Партеніта висловили Сьомкіну ряд претензій.

"Чи то єдинороси не підготувалися або, як зазвичай, не запросили в зал групу лояльних владі людей, що діють в звичному стилі "підтримуємо і схвалюємо", чи то електорат вже дійсно втомився від відвертої брехні і нескінченних обіцянок, але факт залишається фактом: звичний хід заходу був порушений загальним критичним настроєм. Жителі селища вели себе дуже рішуче, буквально завалюючи депутата цілком конкретними, життєво важливими, питаннями: про роботу селищної амбулаторії, про доступ до моря, про статус пляжів, про прийняття генплану і т.д. і ось тут-то і стала очевидною вся провальність заходу під назвою "звіт депутата".

Не змогла врятувати становище і присутня на зборах Глава міського округу Алушти Галина Огнєва, якій довелося замість депутата Сьомкіна відповідати на більшість вступників із залу питань. Складалося враження, що це був звіт не депутата, а Глави міста. Але і тут їх чекало розчарування. Основна маса відповідей звучала абстрактно: "З цього питання вам необхідно звертатися до міністерства охорони здоров'я Криму", "Це повинна вирішити Держрада Криму", "Це знаходиться в компетенції міністерства ЖКГ Криму" ... ", - пише автор статті.

Серед кримських жителів все частіше звучать запитання: а навіщо нам взагалі потрібна така влада, яка в принципі не здатна вирішити жодне питання і може хіба що розмахувати прапорами і витрачати на своє утримання мільйони бюджетних грошей? Також автор статті уточнив, що напередодні майбутнього звіту депутата майже дві доби в будинках Партеніта не вимикали світло взагалі, мабуть, побоюючись праведного гніву мешканців. А як захід закінчився, тут же поновилися і відключення.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...