Біда не приходить одна: Ізраїль розбомбив у Сирії російський військовий аеродром зі складами боєприпасів

В результаті авіаударів було виведено з ладу до 50% всієї системи протиповітряної оборони Сирії.

Ілюстрація:rusjev.net

Стало відомо про виведення з ладу сирійської авіабази в результаті ізраїльських авіаударів. Про це пише у Facebook Conflict Intelligence Team, передають Патріоти України.

Відомий опозиційний активіст з Пальміри Халед аль-Хомс, який зараз живе в турецькому Газіантипі, повідомив про виведення аеродрому Тіфор (Т4, Тьяс) з ладу ізраїльськими авіаударами, нанесеними сьогодні вранці. Удар був нанесений ще 9 лютого. Про загиблих і поранених поки нічого не відомо.

Також в ізраїльській пресі публікується інформація про цілі, уражені в результаті серії ударів ВПС ЦАХАЛа по сирійських військових об'єктах вранці 10 лютого. Повідомляється, що крім масованих руйнувань армійської інфраструктури Асада під удар потрапив склад авіаційних боєприпасів Росії недалеко від Дамаска.

Газета Гаарець, з посиланням на високопоставленого офіцера ВПС повідомляє, що виведено з ладу до 50% всієї системи протиповітряної оборони Сирії.

Газета Едіот Ахронот пише, що в результаті ізраїльських бомбардувань тільки на одній базі - Т4 -зруйнували 54 сирійські злітно-посадкові смуги.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...