"Бідний" обранець від БПП: У Львові розгорівся скандал через розкішне весілля депутата міськради

Таке святкування могло коштувати його організаторам понад 100 тисяч доларів.

Віталій Свіщов із нареченою. Фото: Високий Замок.

У мережі розгорівся серйозний скандал через шикарне весілля 23-річного депутата Львівської міської ради Віталія Свіщова, вартість якої перевищила його річний дохід. Подробиці весілля опублікувало видання wz.lviv.ua, передають Патріоти України.

Святкування, яке проходило в ресторані готелю "Ріксос-Прикарпаття" у Трускавці, розтягнулося на два дні. Були запрошені близько 150 гостей. Гостей розважали Тіна Кароль, Джеджула, Даша Астаф'єва, Міла Нітіч. Також перед гостями виступив німецький виконавець Лу Бега, відомий хітом Mambo No 5.

Зазначається, що таке святкування могло коштувати його організаторам понад 100 тисяч доларів. Дана подія не залишилася непоміченою користувачами соцмереж. "Знайомтеся, бідний обранець від БПП у Львівській міськраді, 22-річний мажор-сисунець Віталька Свіщов, якого розважали гламурні мамки Кароль, Астаф'єва та решта", - зазначив журналіст Артем Фурманюк на своїй сторінці Facebook.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...