Бій сил АТО з терористами під Жолобком: З'явилися важливі подробиці

Один з ліквідованих терористів був громадянином Російської Федерації з Алтайського краю.

Поблизу Жолобка. Фото: соцмережі.

Сили АТО нейтралізували диверсійно-розвідувальну групу терористів так званої "ЛНР", яка діяла в районі населеного пункту Жолобок Луганської області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО, передають Патріоти України.

"Внаслідок вжитих заходів чотирьох бойовиків було затримано, а ще двох: командира та одного з диверсантів, які чинили злісний опір бійцям сил АТО - ліквідовано. Варто зазначити, що загиблий командир групи був громадянином Російської Федерації, родом з міста Кірова", - йдеться в повідомленні. Один з ліквідованих терористів також був громадянином Російської Федерації з Алтайського краю.

Під час затримання було вилучено зброю ПКМ – 2 одиниці, СВД – 2 одиниці, АК-74 – 2 одиниці РПГ- 26 - 1 одиниця. Розпочато слідчі дії. Військовою прокуратурою сил АТО здійснюється процесуальне керівництво.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...