Бійка в маршрутці у Херсоні: Постраждали не тільки дебошири, але й інші пасажири

Мимовільних очевидців розборок молодих людей пхали, штовхали і обсипали нецензурними словами.

Бійка в маршрутці. Фото: соцмережі.

Молоді хлопці поверталися з пляжу, вони спочатку спокійно увійшли в маршрутний автобус і розташувалися на сидіннях. Але чи то від спеки, чи ще з якихось причин, компанія між собою почала конфліктувати, і суперечка переросла у бійку, в яку потім виявилася втягнутою більша частина пасажирів автобуса. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

Мимовільних очевидців розборок молодих людей пхали, штовхали і обсипали нецензурними словами. У конфлікт втрутився водій автобуса, він спробував заспокоїти учасників побоїща, але ті не реагували на його прохання. Щоб самому не потрапити "під роздачу", водій маршрутки залишив всі спроби втихомирити буйних друзів.

Чоловік зупинив автобус і відкривши двері маршрутки заявив, що автобус не поїде до тих пір, поки агресивна компанія не покине транспорт. П'яна компанія вийшла з салону і вже на вулиці продовжила бійку. Про інцидент в поліцію заявив один з пасажирів маршрутки. Там запевнили, що будуть розшукувати забіяк, напевно хтось з них міг звернутися до медиків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...