Бійці ЗСУ розповіли, чому не просуваються на Донецьк (відео)

Просуватися вперед українці бійці не можуть, оскільки немає команди.

Фото:скрін відео

Позиції українських піхотинців поблизу Ясинуватої розвилки знаходяться практично впритул до непідконтрольного Донецька. Звідси можна побачити покинутий господарський ринок "Господар". Втім, просуватися вперед українці бійці не можуть, оскільки немає команди. Про це йдеться в сюжеті Військового телебачення на Youtube, передають Патріоти України.

За словами українських військових, основні обстріли йдуть з позиції НВФ "Оса", але "хлопці їх дружньо за дозволом зустрічають".

Український боєць каже, що члени незаконних збройних формувань постійно запитують про перемир'я. І самі ж його через кілька годин порушують. "Наші хлопці перемир'я дотримуються. Якщо ж візуально бачать противника дають запит на вогонь", - каже військовослужбовець.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...