Біля КПВВ "Мар'їнка" пролунав вибух, постраждав прикордонник

На щастя загиблих в результаті інциденту немає.

Ілюстрація:Donbass.ua

У середу, 8 серпня, неподалік від контрольного пункту в'їзду-виїзду "Мар'їнка" прогримів вибух. Внаслідок інциденту, що трапився близько 15:00, постраждав працівник Держприкордонслужби України, передають Патріоти України.

"Вибух був, подробиць не можу сказати... Можу тільки сказати, що загиблих немає, на щастя. На жаль, поранений прикордонник – його стан середньої важкості", – розповів речник ДПСУ Андрій Демченко.

Згодом у штабі ООС повідомили, що прикордонник дістав осколкові поранення спини та голови унаслідок вибуху.

«Неподалік КПВВ «Мар’їнка» військовослужбовець Краматорського прикордонного загону зі складу Об’єднаних сил підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Прикордонник отримав множинні осколкові поранення спини та голови. Наразі, він госпіталізований і отримує спеціалізовану медичну допомогу», — повідомили у штабі. Обставини події з’ясовуються.

Джерело: Громадське.ua

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...