Біля Новотроїцького: Терористи атакували опорний пункт сил АТО, відбувся прямий бій

На щастя постраждалих серед особового складу українських військових немає.

Під Новотроїцьким між терористами та силами АТО відбувся прямий бій. Ілюстрація:espreso.tv

Бойовики атакували опорний пункт сил Антитерористичної операції біля Новотроїцького, відбувся прямий бій. Про це повідомляє сайт міста Маріуполя 0629.com.ua з посиланням на спікера сектора "Маріуполь" Олександра Кіндсфатера, передають Патріоти України.

За його словами, 23 березня в секторі "Маріуполь" на позиції ЗСУ біля Новотроїцького була здійснена атака підрозділом формувань "ДНР".

"Під прикриттям вогню з мінометів 120 мм, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів до опорного пункту українських силовиків на відстань 300 метрів підійшла група ДНРівців", - йдеться у повідомленні. Відзначається, що "ДРГ відкрила вогонь, намагаючись захопити укріплення. Вогнем у відповідь атаку було зупинено. Нападники відступили, зазнавши втрат".

Спікер сектора "Маріуполь" також повідомив, що "формування "ДНР" зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів вели вогонь по позиціях українських силовиків біля Новотроїцького (3 обстріли), Гнутового (1 обстріл), Широкиного (1 обстріл). Обстріл здійснювалися з 2:55 по 16:40". Вогонь у відповідь ЗСУ відкривали 4 рази.

Постраждалих серед особового складу українських військових немає.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...