У прес-центрі АТО повідомили про атаку терористів на опорник ЗСУ

Терористи напали на опорний пункт ВСУ поблизу Мар'їнки, в результаті чого український військовослужбовець отримав поранення.

Бійці ЗСУ відбили атаку терористів. Фото: УСН.

Проросійські терористи зі стрілецької зброї атакували опорний пункт Збройних сил України в районі міста Мар'їнки на маріупольському напрямку зони АТО. Про це у своєму Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України.

В результаті обстрілу один український військовий отримав кульове поранення.

На донецькому напрямку бойовики з гранатомета били по українським укріпленням у Зайцевому.

"Сьогодні в зоні АТО відзначається зменшення інтенсивності збройних провокацій з боку російсько-терористичних угруповань. З півночі і до 18 годин противник двічі порушив перемир'я. У той же час, не дивлячись на відносне затишшя, сили АТО знаходяться на позиціях в повній бойовій готовності. Адже нерідко в темний час доби незаконні збройні формування підступно збільшують свою активність ", - йдеться в зведенні.

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...

"Це перегорнута сторінка": Чалий спрогнозував, як може завершитися війна Росії з Україною

понеділок, 29 квітень 2024, 7:53

Дипломат Валерій Чалий вважає, що російсько-українська війна завершиться на умовах, які будуть досягнуті на полі бою. Таку думку він висловив в етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Зараз і у 2022-му році Росія намагалась підірвати внутрішню си...