"Більшість українців сумує за тим часом, коли Савченко сиділа у російській в’язниці", - блогер

Кожен необдуманий крок під час роботи зі звільнення полонених може призвести до того, що робота кількох місяців буде зведена нанівець. Схоже, що Надія Савченко над цим не замислюється.

Савченко не думає про наслідки своїх дій. Фото: РБК.

Блогер Андрій Швець на власній сторінці в Фейсбук пояснює чому не можна було публікувати списки полонених українців, передають Патріоти України.

Так, сьогодні колишній перший номер «Батьківщини» опублікувала списки осіб, які перебувають у полоні бойовиків так званих "Л/ДНР". Після того, як пара осіб дорікнули їй неточностями, помилками і наявністю у списках застарілих даних, вона пообіцяла викласти доопрацьований список. Все це було зроблено всупереч вказівкам СБ України – мовляв, правоохоронцям Савченко не підлегла.

Саме СБ України відповідальна за питання, які стосуються обміну заручників і видачі осіб, які перебувають у руках українських правоохоронців. Їм добре відомо, що це – ювелірна робота, яка потребує точності, вивіреності і чимало праці. Операція, яка базується на взаємній недовірі, є дуже ризикованою – кожен необдуманий крок може призвести до того, що робота кількох місяців буде зведена нанівець. "І раптом нізвідки з’являється Надія Савченко, яка витирає ноги об роботу інших людей, публікуючи дані, які не підлягають оприлюдненню. Ніхто не в курсі до яких наслідків це призведе, але більшість українців, ймовірно, сумують за тим часом, коли Савченко сиділа у російській в’язниці", - зауважує блогер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...