Б'ють по всіх напрямках: Терористи продовжили обстріл українських позицій по всій лінії зіткнення

Противник підтягнув до лінії фронту значні сили, зокрема мінометні та артилерійські батареї, повідомили у штабі АТО.

Терористи продовжують обстріл українських позицій. Ілюстрація:uapress.info

Впродовж доби на донецькому напрямку терористи обстріляли позиції ЗСУ 23 рази, а на маріупольському - 19 разів. Про це повідомив речник адміністрації Президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузянік, передають Патріоти України з з посиланням на Depo.Донбас.

На луганському напрямку вчора відбувся 1 ворожий обстріл у Попаснянському районі.

На донецькому напрямку тривають важкі бої в авдіївській промзоні та на позиції "Шахта Путилівська" також відома, як "Шахта Бутовка-Донецька".

"Противник підтягнув до лінії фронту значні сили, зокрема мінометні та артилерійські батареї, розгорнуті по лінії Ясинувата – Мінеральне – Спартак – Донецьк. Минулої доби противник двічі обстріляв наші позиції зі 152-мм гармат. Мінометні обстріли з боку окупантів відбулися по всій лінії зіткнення", - йдеться у повідомленні.

Окрім вищеназваних об’єктів, дуже неспокійно вчора було на світлодарській дузі, Зайцевому, Майорську, сел. Південне (колишнє Ленінське) Торецької міськради, Опитному, Пісках тощо.

Вього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 23 ворожих обстріли, зокрема 14 – із використанням важкого озброєння.

На маріупольському напрямку епіцентром бойових дій, залишається Новотроїцьке, де вчора відбувся потужний артобстріл з боку противника, і ще 4 рази застосовувалися міномети.

"По наших позиціях було випущено понад 30 артснарядів та понад 40 мінометних мін. Окрім цього, ворожі провокації та обстріли,зокрема, з використанням мінометів, бронетехніки та снайперів, тривають по всьому фронту від Мар’їнки до Широкиного", - йдеться у повідомленні речника.

Він зазначає, що майже всі інциденти трапляються у темну пору доби. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 19 ворожих обстрілів, зокрема 8 – з використанням важкого озброєння.

За повідомленням військової розвідки, вчора було зафіксовано 3 польоти тактичних БПЛА противника у районі Бахмутської траси, Авдіївки та Красногорівки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...