Блакитні скрепи: Лазарев розповів шведам про себе та гей-товариство у Росії

Во як жартуэ Расєюшка. Хоча це і без зізнань Лазарева відомо, і «панамського розслідування» не треба. А нетрадиційних європейців обзивають - так це радянська традиція - хто далі плюне і гучніше... Самі знаєте, що.

"Я співаю гей-фанам у гей-клубах Росії", - Сергій Лазарєв. Фото: yp.fedpress.ru

Напередодні відкриття в Стокгольмі конкурсу "Євробачення 2016" російський учасник Сергій Лазарєв дав інтерв'ю журналістам, в якому заявив, що ніякого утиску людей нетрадиційної орієнтації в Росії немає, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Люди не знають законів. Ми не відчуваємо їх на собі. Є багато розмов і чуток, які не завжди точні. Будь-хто може писати, що хочуть, і це не завжди правда. Я не знаю деталей закону, але у нас є гей-клуби і гей-життя в Росії, - зазначив співак. - Я співав перед своїми гей-фанами у великих гей-клубах. Я їх поважаю, і вони мене поважають. Гей-публіка дивовижна, і я дійсно дружня до геїв людина".

На довершення всього Лазарєв похвалився, що в 2008 році виступав на гей-параді в Великобританії і навіть потрапив на обкладинку англійського журналу для геїв. Надалі він підтвердив свій намір взяти участь в аналогічному параді в Стокгольмі, а також зізнався, що як актор не проти зіграти роль гомосексуаліста в театрі чи в кіно. Уточнимо, про який закон йдеться: в Росії з 2013 року діє закон, який забороняє "пропаганду нетрадиційних сексуальних відносин".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...