Блокада російських фур на Закарпатті: До справи залучились "тітушки", почались провокації, - ЗМІ

Провокатори намагаються прорвати блокаду, щоб російські вантажівки змогли проїхати далі.

На місце блокади російських фур підтягнулися "тітушки". Ілюстрація:mukachevo.net

У Закарпатті проти активістів, які влаштували блокаду російських фур, почалися провокації з боку "тітушок". Про це 12 лютого заявили організатори акції, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

За їх словами, провокатори намагаються прорвати блокаду, щоб російські вантажівки змогли проїхати далі. Ситуація склалася напружена, на місце виїхав начальник закарпатської поліції Сергій Князєв.

"Біля обіду до блокпосту приїхали сім фур, які не захотіли розвертатися. Водії почали комусь дзвонити, за деякий час до блокпоста під'їхало чорне BMW з закарпатськими номерами. Чоловік вийшов з машини, зібрав російських водіїв в коло, вони щось говорили, потім підтяглося близько 30 молодих людей, представники місцевого криміналітету.

Вони пробували залякати наших хлопців, щоб ті пропустили фури. Кудись дзвонили, говорили, що "зараз вони все повирішувати з Москалем". потім ті фури намагалися взяти блокпост на таран, але не вдалося", - розповів один з організаторів блокади Тарас Деяк.

Він зазначив, що станом на 17:43 за Києвом сім машин блокують проїзд на трасі українського транспорту.

Відзначимо, раніше активісти блокади висунули до влади України свої вимоги. У свою чергу, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль вирішив звернутися в Кабмін щодо ситуації з блокадою.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...