Бо завадили її телепню ображати малечу: Львів'янка палицею із цвяхами побила дворічну дитину та її бабусю (відео)

Від закривавленої бабці з дитиною несамовиту жінку відтягли студенти, які почали вистрибувати з вікон аудиторії на першому поверсі.

Лісотехнічний університет у Львові. Фото: ksue.org.ua.

У Львові 25-річна жінка накинулася на дворічну дівчинку. Від ударів палицею із цвяхами дитину кинулась захищати рідна бабуся. Усе це відзняла камера спостереження Лісотехнічного університету. Якби не студенти, які вчасно прибігли на допомогу, невідомо, як би могла закінчитись ця історія. Про це йдеться у сюжеті перших західноукраїських новин "Огляд дня", передають Патріоти України з посиланням на zik.ua.

Бабця із маленькою онукою гуляли біля Лісотехнічного університету. На майданчику до них підійшла молода мама із чотирирічним сином. Малий одразу штовхнув дівчинку у калюжу, тож бабця розвернула хлопця, щоб той не чіпав її онуки. Саме тоді до них нервово під’їхала молода мама з візочком.

«І з криками: «Чого ти чіпаєш мою дитину?!», витягає з-під візка сімдесяти сантиметрову палку з цвяхами і починає бити. Спочатку замахується на дитину, у неї на обличчі навіть шрами залишились. А потім починає бити маму. Мама хапає Надійку і хоче втекти, а вона залишає свою дитину і кидається за ними, біжить за моєю мамою і її б’є. Мама зашпортується, падає, а вона далі її б’є», – розповідає донька постраждалої жінки Катерина.

Від закривавленої бабці з дитиною несамовиту жінку відтягли студенти, які почали вистрибувати з вікон аудиторії на першому поверсі. «Старша жінка впала на землю, її добивали просто на землі. Якби хлопці не втрутилися, то, напевно, все могло б мати інші наслідки. Жінка вся була в крові», – пригадує студентка Марта.

Окрім того, студенти побачили, що у нападниці в візку було ще й каміння, тож відразу викликали поліцію та карету швидкої допомоги. Маленьку Надійку відвезли додому, а от бабцю забрали у лікарню. «У мами побої, голова розбита в двох місцях, їй поставили скобки, зашили. Гематоми на голові вже дали слід на око. Рука побита в дуже багатьох місцях, куртка розірвана тими цвяхами. Вона била конкретно по голові і їй не важливо було - чи то голова дитини, чи то мами», – впевнена Катерина.

«Мені здається, що для цієї мами характерною є психопатична поведінка із певними садистськими компонентами. Возити у колясці палку з вбитими цвяхами і камінці – це ненормально», – додає психолог Ігор Корнієнко. Щодо сина нападниці, то коли його мама била старшу жінку, хлопчик усміхався і бавився у візочку. «Така дитина буде наслідувати поведінку своєї мами. У ситуації конфлікту в дитячому середовищі чи навіть пізніше вона буде реагувати палками з цвяхами», – наголошує Ігор Корнієнко.

Та найдивніше, що за українським законодавством нападниці нічого не загрожує. Із відділу її просто відпустили додому. «За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Стаття передбачає штраф або громадські роботи, проводиться досудове розслідування, особу встановлено», – прокоментувала старший інспектор з роботи з населенням Франківського райвідділку Ірина Левочко.

Як відомо, молода жінка не вперше нанесла побої у громадському місці. На її рахунку уже четверте досудове розслідування, але жодного покарання нападниця ще не понесла. То ж львів’янам варто бути обачнішими.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...