Бої під Маріуполем: Найскладніша ситуація досі в районі Водяного (відео)

По тамтешніх укріппозиціях українських військових бойовики вдарили з "Градів" та самохідної артилерії великого калібру.

На околицях Маріуполя. Фото: MRPL.city.

Під час бою поблизу Водяного на Маріупольському напрямку українські військові зайняли позиції бойовиків, але потім змушені були повернутися назад. Про це йдеться у сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Близько опівдня російсько-терористичні війська розпочали масований обстріл усього Маріупольського сектору. Найскладніша ситуація досі в районі Водяного. По тамтешніх укріппозиціях українських військових бойовики вдарили з "Градів" та самохідної артилерії великого калібру. За інформацією волонтерів, окупанти обстрілюють морпіхів з усього наявного озброєння. А вже по обіді, в їхній бік посунули ворожі танки. Військові змушені відповідати вогнем.

Є також інформація, що під час запеклих боїв армійці знищили ворожий опорний пункт разом із терористами. "Зав'язався бій, в результаті ворог поніс значні втрати і відступив. Український підрозділ зайняв їхні позиції. Але о 12.30, оскільки окупанти застосували важку артилерію з калібру 122 і РЗСО Град по цих позиціях, в результаті були поранені українські бійці і було прийнято рішення повернутися на свої позиції", - розповів речник АТО Сергій Жмурко.

Нагадаємо, раніше волонтери повідомили, що у зоні проведення антитерористичної операції спостерігається надзвичайне загострення під Маріуполем. на думку волонтерів, цей бій з бойовиками найпотужніший від 2014 року. Також волонтери повідомляли, що до зони бою сунули танки бойовиків.

Пізніше у штабі АТО повідомили, що внаслідок боїв на Маріупольському напрямку загинули двоє українських військовослужбовців, ще семеро бійців отримали поранення. За даними розвідки, у бою під Водяним загинули шестеро бойовиків, ще дев'ять отримали поранення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...