"Бої" за Корбана": суд через бійку вирішив розглядати справу у закритому режимі

Соратники політика скандували "Ганьба!" та співали гімн України.

Геннадій Корбан у суді. Фото: Українська правда.

У неділю ввечері Дніпровський райсуд Києва ухвалив рішення про задоволення клопотання прокуратури щодо проведення засідання по зміні запобіжного заходу лідеру партії УКРОП Геннадія Корбана в закритому режимі. Таку заяву зробив суддя Микола Чаус після свого повернення в зал суду, передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

У відповідь на це соратники Корбана скандували "Ганьба!", а після виходу судді із залу заспівали гімн України. Після оголошення вироку правоохоронці в масках силою намагалися відтіснити соратників Корбана в залі суду. Між активістами та силовиками почалися сутички.

Відзначається, що суддя не дослухав заяву захисту про його відвід. Прокурор Олександр Голіченко повідомив, що після надання медичної допомоги Корбану, підозрюваний може брати участь у судовому засіданні. Пізніше політика у інвалідному візку повернули зі "швидкої" до залу засідань, що й стало причиною сутичок.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...