Боялась втратити роботу: Росіянка спалила у печі живцем власну дитину

Чоловік жінки знав про її вагітність і про розправу над новонародженим.

Мати спалила дитину в печі. Фото: соцмережі.

27 січня в селі Благовіщенка Кемеровської області місцева жителька народила дитину і тут же позбулася її, сунувши немовля в розтоплену піч. Про це повідомляє місцевий портал VSE42.RU, передають Патріоти України.

Мати трьох дітей народила четвертого, поки чоловік був на рибалці. Боячись втратити роботу, вона говорила односельцям, що просто розповніла. За відомостями видання, жінка працювала в інтернаті для інвалідів та престарілих.

В обласному управлінні Слідчого комітету Росії повідомили, що чоловік жінки знав про її вагітність і про розправу над новонародженим. "Дана інформація стала відома дільничному уповноваженому, він прибув до них додому, жінка розповіла про те, що сталося. Слідчо-оперативна група виявила в печі кісткові останки. В рамках розслідування жінці проведуть психолого-психіатричну експертизу", - йдеться в прес-релізі Слідкома.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...