Бойові буряти закінчуються: На Донбас пригнали морпіхів аж з Владивостока (відео)

Ротації в росіян так часто проходять через те, що вони менш мотивовані, ніж наші бійці.

На позиціях бійців АТО поблизу Богданівки. Фото: скріншот з відео.

Позиції Збройних сил України поблизу Богданівки Донецької області - під постійним вогнем бойовиків. Бійці, які там служать, впевнені, що таким чином противник намагається приховати ротацію, бо в їхні лави зайшли морські піхотинці з Далекого Сходу. Затишшя поблизу Богданівки все рідше. Терористи посилили обстріли - застосовують і заборонену артилерію. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "5 канал".

Як розповідає боєць Володимир: "Зайшла морська піхота, і не звідки-небудь, а з Далекого Сходу. З Владивостока. Тобто це вже агонія Росії... Ротації в них так часто проходять через те, що вони менш мотивовані, ніж наші бійці. Ми будемо стояти тут до кінця, вони - працівники. Вони приїжджають заробити 30 "срібняків".

І при цьому - створити картинку для російських ЗМІ. Втім, проросійські журналісти поїхали ні з чим, кажуть армійці. На жодні провокації найманців вони не піддаються. За словами бійцов ЗСУ, відповідати зі стрілецької зброї неефективно через значну відстань до протилежних позицій. Тому поки воїни терплять нахабні провокації бойовиків.

Зокрема, увечері, 14 листопада, протягом двох годин найманці знову крили вогнем українські опорні пункти. "Вони орієнтовно тут метрів 800 від нас, а стрілецька зброя не доб'є ... Ми вдосконалюємося, риємо бліндажі та окопи, щоб нас не можна було дістати. Тому що "зеленки" зараз немає, все прекрасно проглядається, але у нас секрети теж є", - запевняє військовослужбовець Ігор.

Бойовики б'ють прицільно - недавно на цих позиціях кульове поранення отримав армієць. А напередодні пошкодили прилад спостереження. Бійці кажуть - такими провокаціями ворог намагається приховати ротацію на своїх позиціях.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...