Бойовик "ЛНР", котрий брав участь у захопленні Савченко, розповів, що робили з Надією нелюди, вибиваючи зізнання

Терорист розповів, що Савченко навмисно фізично пресували, щоб "зламати" її і витягти з льотчиці визнання, необхідні бойовикам.

Терорист "Ілім", який особисто брав Надію Савченко у полон. Фото:https://meduza.io

Перед тим, як привезти Савченко ватажкові "ЛНР" Плотницькому, її сильно побили, після чого закинули в багажник машини і відвезли на базу карального батальйону "Зоря", яким до обрання на "посаду" ватажка фейкової "Луганської народної республіки" керував Ігор Плотницкий. Про це пише видання Медуза, зазначають Патріоти України.

Сенсаційні зізнання надав луганський терорист на прізвисько "Ілім", який розповів, що Савченко навмисно фізично пресували, щоб "зламати" її і витягти з льотчиці визнання, необхідні бойовикам. Терорист не приховував, що особисто брав у полон Надію Савченко і допомагав її перевозити в Луганськ до Плотницького.

Також пособник "ЛНР" сказав, що Надія Савченко була спіймана за кілька годин до того, як було обстріляно селище Металіст, і що Савченко віддали Плотницькому тоді, коли російські журналісти ще були живі.

"Савченко особисто вже віддали Плотницькому до того, як стався обстріл", - зізнався "Ілім". За його словами, перед тим, як привезти Савченко до Плотницького, льотчицю сильно побили, після того, як її стали бити вже прикладом по голові, вона назвала своє ім'я.

"Сказала, що звуть її Надія, позивний "Куля". Потім під'їхав "начальник військової комендатури" ЛНР Сергій Грачов. Я разом з ним змотав Савченко руки скотчем, потім їй одягли пакет на голову, кинули в багажник і поїхали на базу "Зорі", - зізнався луганський терорист.

Після того, як вона приїхали на базу луганських карателів, там вже знаходився Плотницкий. Змучену і побиту Савченко віддали йому особисто. Після цього, за словами "Іліма", з льотчицею стали працювати пропагандисти з Lifenews.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...