Бойовики «ЛНР» готуються до наступу в районі села Жолобок, - Тимчук

Все вказує на те, що командування "2-го армійського корпусу ЛНР" створює зараз ударну тактичну групу.
Поблизу села Жолобок. Фото: УНІАН.

Командування «2-го армійського корпусу ЛНР» продовжує посилювати підрозділи бригади "Призрак", яка займає передові позиції на так званому «Жолобківському кутку». Зокрема, за словами координатора групи «Інформаційний спротив» Дмитра Тимчука, туди перекидаються підрозділи і бронетехніка «2-ї окремої мотострілкової бригади "ЛНР". Новину передають Патріоти України.

«Раніше окупанти вже посилили цю ділянку фронту ротною тактичною групою і посиленим танковим взводом, які знаходяться на замаскованих позиціях в лісопосадках за Бахмутською трасою. У той же час в районі Голубовського і Дачного фіксується поява стольної артилерії противника і вогневих розрахунків, озброєних 120-міліметровими мінометами.

З огляду на ці факти і нинішні перекидання, цілком можливо, що командування "2-го армійського корпусу ЛНР" створює на цій ділянці фронту якусь ударну тактичну групу, яка повинна вирішити "проблему Бахмутки", яка встала перед терористами на початку червня. Швидше за все, противник спробує "зрізати" плацдарм українських військ біля Кримського, атакувавши позиції ВСУ поблизу Світличного та Причепилівки. Тим самим вони спробують притиснути сили АТО до річки Сіверський Донець. У зв'язку з цим також насторожує і нинішнє прибуття так званої "перевірочної комісії" з кадрових офіцерів ЗС РФ в розташування "2-ї окремої мотострілкової бригади ЛНР", підрозділи якої активно перекидаються на передову. Цілком можливо, що ці російські офіцери під легендою "інспекції" прибули для підготовки подібної наступальної операції окупантів», - інформував Дмитро Тимчук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...