Бойовики на Донбасі підірвалися на власних мінах, намагаючись пробратися на територію сил АТО, - розвідка

Загинуло троє окупантів і один отримав поранення.

Ілюстрація:24 Канал

У зоні АТО на Донбасі розвідувальна група противника підірвалася на власних мінах, коли намагалася проникнути на контрольовану Україною територію. Про це повідомляє Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України у Facebook, передають Патріоти України.

"4 вересня в результаті неузгоджених дій на мінно-вибуховому загородженні, встановленому саперами 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК ЗС РФ підірвалася розвідувальна група противника під час спроби проникнути на територію, контрольовану підрозділами сил АТО. Загинуло троє військовослужбовців і один отримав поранення", - розповіли в розвідці.

Відзначається, що командування бойовиків намагається ввести в оману населення тимчасово окупованої території. Противник звинувачує сили АТО в мінуванні території і підпалі сухої трави в районі інциденту, а втрати особового складу пояснює спробою бойовиками загасити пожежу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...