Бойовики засипають мінами позиції ЗСУ: Карта АТО на 14 серпня

Бойовики не тільки обстрілювали позиції наших військових - поблизу Новотроїцького та Старогнатівки відбулися два бої.​

На околицях Талаківки. Фото: galleryua.com.

Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки та оборони України опублікував на своєму сайті карту щодо ситуації в районі проведення антитерористичної операції станом на неділю, 14 серпня, передають Патріоти України.

Згідно з картою, бойовики на маріупольському напрямку відкривали вогонь по позиціях сил АТО поблизу Талаківки, Чермалика, Старогнатівки, Новотроїцького. Також поблизу Новотроїцького та Старогнатівки відбулися два бої.

На донецькому напрямку під обстріли бойовиків потрапили позиції українських військових у районах Мар'їнки, Авдіївки, Горлівки, Зайцевого і Світлодарська. На луганському напрямку бойовики обстрілювали позиції сил АТО поблизу Попасної, Троїцького, Слов'яносербська і Станиці Луганської.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...