Боротьба з пробками: Кличко бере рекордні темпи на реконструкцію Шулявського мосту

Автопропускна спроможність має зрости у рази

Віталій Кличко. Фото:genplanua.com

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що достатньо року-півтора для того, щоб відремонтувати Шулявський міст, а також побудувати розв'язку. Про це Кличко повідомив в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

"Нам необхідно буде рік, максимум півтора, для того щоб повністю міст не тільки виглядав по-іншому, а щоб мав відповідні розв'язки", - сказав він.

Також, за його словами, наразі місто має ресурси для ремонту доріг. "У нас 30% профіцит бюджету, у місті на сьогодні є ресурси, які ми вкладаємо у дороги", - підсумував київський голова.

Як відомо, 27 лютого цього року на вулиці Вадима Гетьмана обвалилася частина аварійного мосту, який знаходиться біля метро "Шулявська". 28 лютого рух на мосту був відновлений.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...