Божа кара? У Москві помер один із ініціаторів окупації Криму

Екс-мер Севастополя агітував городян зробити "правильний вибір" на референдумі.

Валерій Саратов. Фото: amn.com.ua.

У Москві на 63 році життя помер колишній мер Севастополя Валерій Саратов. Колишній чиновник помер в одній з клінік російської столиці після невдало проведеної операції, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Валерій Саратов народився в 1953 році в місті Рошаль Московської області, в тому ж році батьки перевезли його в Севастополь. Він тричі обирався депутатом міськради Севастополя. У квітні 2010 року указом тодішнього президента України Віктора Януковича призначений головою Севастопольської міської державної адміністрації 1 червня 2011 звільнений президентом з посади.

З 18 липня 2011 року його було призначено головою Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг України. За даними LB.ua, на початку березня 2014 Саратов несподівано залишив посаду голови Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг України і повернувся у Севастополь, щоб голосувати за входження в Росію.

У Балаклаві колишні виборці чекали Саратова, всі були впевнені, що він буде агітувати городян за "єдину Україну". Однак він закликав жителів Балаклави йти на референдум і зробити "правильний вибір", заявивши, що на референдумі голосуватиме за входження в Росію.

Після подій "Російської весни" Валерій Саратов пропав з політичного поля Севастополя. У Саратова залишилися дружина Ірина та дві дочки - Ірина та Олена.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...