Божий знак? ЗМІ показали таємничі хрести, що світяться над зоною АТО в Україні (фото, відео)

Загадкові образи вже викликали шалену спекуляцію серед любителів паранормальних явищ.

Таємничі хрести у небі над зоною АТО. Фото:http://www.dailymail.co.uk/

Таємничі яскраві хрести, що летять над зоною проведення АТО, "розп'яття" і навіть "лик Ісуса", як стверджується, були зняті над місцями битв в Україні, в тому числі, де був збитий MH17. Про це повідомляє dailymail, передають Патріоти України.

Ці загадкові образи викликали шалену спекуляцію серед любителів паранормальних явищ після того, як їх нібито зняли літаючими над українськими військовими.

Химерні форми, які часом виглядають як "пульсуюче" розп'яття, дехто вважає посланням світу від Бога.

Мексиканський паранормальний телеканал Milenio стверджував, що одне з них було знято над місцем, де розбився рейс MH17 і загинули всі 298 людей на борту.

Ще один "хрест" нібито був знятий анонімним свідком в Севастополі в липні. Ще хрестоподібне світло також зауважили в червні над Донецьком.

А над Волгоградом в Росії містики і зовсім побачили обличчя Ісуса в хмарах, що розшифрували, як "знак для миру в регіоні".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...