Брат розбудив її, щоб вийшла до хлопця: З'явилися подробиці жорстокого вбивства дівчини у Львові

Єдиним свідком жорстокого вбивства є сестра 21-річного хлопця.

У цьому сталася трагедія. Фото: Zaxid.net.

Вбивцею 22-річної львів'янки, яка була жорстоко зарізана, виявився її колишній хлопець. Про це передає 032.ua з посиланням на сюжет НТН, передають Патріоти України.

"Раніше вони підтримували стосунки. Зустрічалися. Але вже близько півроку, як вони розійшлися. Він прийшов до неї в гості, викликав її по телефону. Вона вийшла в коридор, де між ними відбувся конфлікт", - розповіла в.о.начальника слідчого відділення Франківського відділу поліції Юлія Куницька.

Павло прийшов на зустріч із своєю колишньою дівчиною Оленою разом із сестрою. Кажуть, був спокійний, тож ніхто не запідозрив лихого. "Вони колись зустрічались. Брат її ще прийшов розбудив, сказав: прийшов твій хлопець поговорити", - зазначає сусід убитої.

Зазначається, що хлопець просив дівчину пробачити і повернутися, втім дівчина лише покепкувала із юнака, тоді він витяг із кишені ножа і почав, наче навіжений різати Олену. Коли зупинився, все довкола було в крові. За мить Павло кинувся до вікна і вистрибнув. Після падіння з сьомого поверху юнак вижив, але зараз його стан вкрай важкий.

"Пацієнт має поєднану травму, має скелетну травму, переломи кісток, відкриті переломи, має травми грудної клітини", - розповів заступник головного лікаря 8-ої лікарні Ігор Стояновський. Єдиним свідком жорстокого вбивства є сестра 21-річного хлопця.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...