Брата стратили: Жителька Дебальцевого вже рік не знає, чи живі викрадені "ДНР" батьки

За словами Наталі, батьки були успішними фермерами, а бойовики вирішили забрати їх господарство.

Російські бойовики поблизу Дебальцевого. Фото: соцмережі.

Жителька Дебальцевого Наталя Ясинська вже рік не може дізнатися, чи ще живі її батьки Людмила та Микола, яких викрали бойовики "ДНР". Вона розповіла, що її брата Олександра жорстоко стратили одразу, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Донбас.

За словами Наталі, батьки були успішними фермерами, а бойовики вирішили забрати їх господарство. Від сусідів Наталя дізналася, що її брат знайдений мертвим в покинутому будинку на околиці села напередодні Великодня - в десятих числа квітня 2015 року, а, за даними Наталії, брата вбили ще в день викрадення - 5 березня.

"Калоші, в яких він був, стояли поруч, руки були зігнуті в ліктях, пояс задертий до грудей, куртка на ньому була розстібнута, футболка до рукавів повністю залита кров'ю. Почорніла голова від задухи і посивіле волосся", - згадує Наталя.

"ДНРівці" з так званої "поліції" дуже довго не дозволяли Наталії поховати брата - показово проводили різні експертизи. Судмедекспертиза показала, що Олександра задушили дротом, через що чоловік і помер. У районі серця на його тілі була діра. Але за словами Наталії, важко сказати, вирізали йому серце, або проткнули ножем. Тепер жінка живе подалі від батьківського дому, боїться туди заходити.

Наталя сподівається, що батьки живі. Мамі - 61 рік, батькові - 68 років. Наталі вже безліч разів говорили односельці, що батьків убили, але вона в це не вірить - в селі багато недоброзичливців - прихильників "ДНР". У селі фермерів звинувачують у допомозі української армії. За словами жінки, пропозицій про викуп батьків до неї не надходило. Наталія просить повідомити їй будь-яку відому інформацію про матір Людмилі Сокіл і отця Миколу Ясинському по телефону 0956312670.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...