"Братній народ" зрадив росіян: Білоруси не хочуть відпочивати у окупованому Криму

В Білорусі попит на організований відпочинок в кримських готелях і пансіонатах практично відсутній.

Білорусам подобається відпочивати у Болгарії. Фото: Tui.

Жителі Білорусі вважають за краще в літні місяці відпочивати в Болгарії або ж на курортах Балтійського моря. Такі дані Білоруського союзу туріндустрії, передають Патріоти України.

За словами керівника цього союзу Філіпа Гулого, в Білорусі попит на організований відпочинок в Кримських готелях і пансіонатах практично відсутній. На півострів ще відправляються індивідуальні туристи. Але і представників даної категорії стає з кожним роком все менше. Причина в тому, що добиратися до окупованого Криму тепер дуже складно.

Про істотне зниження кількості туристів з Білорусі кажуть і в самому Криму. Зокрема, з цього приводу висловився профільний т.зв. «міністр» окупаційного уряду Криму Сергій Стрельбицький. Він підкреслив, що білорусам довелося відмовитися від відпочинку в Криму.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...