Брудний Аваков: Саакашвілі звинуватив МВС у фальсифікації відео зустрічі з російським олігархом

Губернатор Одещини відзначає, що чоловік з відеозапису має не зовсім схожу на його фігуру.

Михайло Саакашвілі. Фото: social.eadaily.com.

Голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі заперечує, що знайомий з російським олігархом Дмитром Мазепиним, і запевняє, що відео їхньої "зустрічі" сфальсифіковане. Про це він заявив на брифінгу у вівторок ввечері, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

За словами Саакашвілі, чоловік на відео, який зустрічається з олігархом, занадто гладкий. "Подивіться на мене і подивіться на це. Як на мене це занадто. У мене комплекс через надлишок ваги, але це занадто... Як ви вважаєте, у мене є шия? Чому її тут нема?", - сказав голова Одеської ОДА.

Саакашвілі називає МВС аферистами та заявляє, що у міністерстві сфальсифікували відео. "Я довго чухав потилицю, що може до мене хтось підходив дійсно. Але чому він не дивився на мене? І я не можу згадати такого. Хто призначає зустрічі в центрі Одеси біля готелю "Моцарт"?! Вони фальсифікують це відео, документи!", - сказав він. Голова Одеської ОДА знову висловив сподівання, що відео з Нацради реформ з інцидентом між ним та Аваковим і Яценюком буде опубліковане.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...