"Будемо оскаржувати": Вирок екс-бійцям "Торнадо" вважають несправедливим і захист, і обвинувачення

Захист наполягає на невинуватості своїх підзахисних, а обвинувачення впевнене, що покарання - занадто м'яке.

"Торнадівцям" оголосили вирок. Фото: Гордон.

І державне обвинувачення, й адвокати засуджених бійців розформованої добровольчої роти "Торнадо" заявили про наміри оскаржити рішення Оболонського райсуду Києва в Апеляційному суді Києва, повідомив в ефірі телеканала "112 Україна" прокурор Головної військової прокуратури Руслан Кравченко. Новину передають Патріоти України.

"Ми поважаємо рішення Оболонського райсуду, але нами після аналізу вироку та вивчення цього вироку буде подана апеляційна скарга до Апеляційного суду міста Києва. Ми вважаємо, що дуже м'яке покарання за цим обвинуваченням", – сказав Руслан Кравченко.

Адвокат Володимир Якимов, зі свого боку, заявив про невиуватість своїх підзахисних і підкреслив, що стосовно всіх 12 засуджених подаватиме апеляції. Він стверджує, що вказаних злочинних дій екс-торнадівці не скоювали.

"Я вважаю, що абсолютно незаконний вирок суду. Ми його будемо оскаржувати повністю", – заявив Якимов. Сьогодні в Оболонському районному суді Києва оголосили вирок у справі розформованої добровольчої роти "Торнадо". Вісьмом бійцям, зокрема командиру Руслану Онищенку та його заступнику Миколі Цукуру, присудили від восьми до 11 років утримання під вартою, ще чотирьом дали умовний термін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...