Буденне життя під окупантом: "Завдяки" "русскому миру" - горлівчани розповіли, як сидять по підвалах (відео)

Замість рідних будинків люди живуть у підвалі школи, яка зараз не працює.

У Горлівці. Фото: соцмережі.

Обстріли російсько-терористичних військ в результаті яких зруйновані будинки, змусили жителів Горлівки жити в підвалі школи № 75. Сама школа не функціонує. Вікна дивляться на світ порожніми рамами, тільки на першому поверсі подекуди їх затягнули плівкою. Про це повідомляють Новини Донбасу, передають Патріоти України.

Олександра Петрівна Борщагівська каже, що поки вони не голодують. Жінка сидить на тлі облупленої стіни на ліжку, поруч з нею - електропіч і стіл з кухлем і каструлею. Вона каже, що часто приходить гуманітарка. «Головне, що не голодні», - повторює вона. Її будинок не підлягає відновленню, повністю зруйнований. «Своїх грошей не вистачить відновити, ми з сином тут живемо», - говорить вона.

Інша мешканка підвалу каже: «Я просила журавлів, коли відлітали: "Унесіть війну на крилах, принесіть нам мир». «Нам головне, щоб був мир, щоб город можна було розорати, щоб матері спокійно качали в колисках малюків», - говорить вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...