Медведєву готуватись до звинувачень у "груповусі"? "Буду рада познакомиться лично", - скандальна Рибка побажала зустрітися з Путіним (відео)

Рибка додала, що протягом тижня буде чекати, коли представники президента РФ вийдуть із нею на зв'язок.

Настя Рибка. Фото:gordonua.com

Дівчина з ескорту заступника прем'єр-міністра РФ Сергія Приходька та російського олігарха Олега Дерипаски Настя Рибка, після публікації якої розгорівся секс-скандал, заявила, що хоче зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним. Звернення до президента РФ вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

Рибка заявила, що останні два роки займається вивченням маніпуляцій чиновників, а також займається експериментами з громадською думкою.

"Я отримала багато інформації, яка не увійшла в дві книги, але яка могла б бути цікава деяким людям у Російській Федерації. Тому я призначаю особисту зустріч Володимиру Володимировичу Путіну. Буду дуже рада з ним познайомитися та поділитися з ним тієї інфою, яка в мене є стосовно його співробітників, службовців і його особисто", - сказала дівчина.

Вона додала, що протягом тижня буде чекати, коли представники Путіна вийдуть із нею на зв'язок.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...