Буремна Білорусь: Нардеп розповів про Путіна та плани на Могильовську та Гомельські "народні республіки"

Олександр Бригинець наголошує, що Путін готовий фінансувати і стимулювати іншими способами будь-які антиурядові сили в тих країнах, які вважає для себе важливими.

Депутат від БПП Олександр Бригинець припустив, що саме тепер, коли РФ готується захопити частину Білорусі, саме тепер, коли Лукашенко почав робити гострі антипутінські заяви, відбувається жахливе і безглузде придушення несистемного протесту. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на replyua.net.

«Не здивуюся, якщо виявиться, що протести організовував якийсь проросійський місцевий агент з одними намірами, а репресії вчинив який проросійський агент, щоб ізолювати Лукашенка від контактів з ЄС», – написав нардеп. За його словами, далі все по сценарію – народне повстання, анексія Вітебська, як батьківщини Слов'янського базару і території, яку РСФСР передала Білорусі в 1924, а так і було, як і те, що спочатку ці території включно зі Смоленськом у білорусів забрали, створення МогНР і ГомНР і безкінечні астанінські домовленості до того часу, поки Путін не влаштує щось схоже і для Казахстану.

Олександр Бригинець наголошує, що Путін готовий фінансувати і стимулювати іншими способами будь-які антиурядові сили в тих країнах, які вважає для себе важливими. І в Україні, і у Голландії, і в Угорщині, і у Франції... Білорусія, не виняток... Це не значить, що праві неправі, це означає, що Кремль, який вкрай обмежений важелями, шукає будь-якого приводу для зміни ситуації на свою користь.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...