Бив лежачого ногою: У мережі з'явився запис нападу проросійського активіста на поліцейського в Херсоні (відео)

Кирило Стремоусов вже не вперше провокує сутички під час сесій Херсонської міськради. Минулого разу через це його ледь не побили депутати, але він був врятований поліцією.

Ватника втихомирила поліція. Фото: скріншот з відео.

Відеозапис сутички у сесійній залі Херсонської міськради за участю проросійського активіста Кирила Стремоусова та поліції був оприлюднений в інтернеті. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на канал журналіста Сергія Нікітенка на "Ютубі".

Відео починається з моменту падіння працівника поліції на підлогу. Після цього Стремоусов копає правоохоронця ногою, а той піднімається. Присутні розбороняють учасників сутички.

У місті Стремоусов добре відомий через проросійські погляди. Зокрема, кілька років тому він організовував "російські пробіжки"та був близький до руху "Концепція суспільної безпеки". Щоправда, останнім часом від відвертої агітації за "русский мир" він утримується, виступаючи під гаслами "захисту інтересів громад". Нещодавно Стремоусов і соратником напали на херсонського мера Володимира Миколаєнка, розійрвавши йому одяг.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...