Час тріумфу: Україна в драматичній боротьбі здобула "золото" Кубка світу з біатлону

Заключна стійка була у Олени Підгрушної просто чудовою і 9 секунд виявилося достатньо для "золота".

Олена Підгрушна. Фото: t-v.te.ua.

У неділю, 17 січня, в німецькому Рупольдингу жіночою естафетою завершився 5-й етап Кубка світу з біатлону. Україна фінішувала на першому місці. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Сама гонка починалася ідеально для наших спортсменок. Експеримент від тренерського штабу збірної України дав свій результат та Ірина Варвинець, ідеально провівши стрілянину, передала естафету Джимі однією з перших. Юлія продовжила точно стріляти, завершивши свій етап з 30-секундною перевагою над найближчою суперницею.

Другий етап став справжньою драмою для Валентини Семеренко. Зробивши ідеально чотири постріли, Валентина не змогла потрапити у п'яту мішень навіть трьома додатковими патронами і пішла на штрафне коло. На стійці Семеренко знову з першого разу не закрила всі п'ять цілей, використавши один запасний постріл, однак реабілітувалася на трасі, обійшовши білоруску.

Олена Підгрушна, яка стартувала з 28-секундною перевагою, ідеально провела лежання, пішовши зі стрільбища з 18 секундами гандікапа над німкенею. Швидкість у Далмайер була значно вищою і біатлоністка збірної Німеччини не тільки наздогнала українку, а й обійшла її.

Заключна стійка була у Підгрушної просто чудовою і 9 секунд виявилося достатньо для "золота". За швидкістю Олена не поступиться німецькій спортсменці і в напруженій боротьбі здобула "золото". Бронзову медаль завоювали італійки. Наступний етап Кубка світу почнеться вже в четвер, 21 січня.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...