"Чекати залишилося недовго. Не буде ні озброєнь, ні Росії", - Слава Рабінович

Путін із оточенням не стільки вплутується в гонку озброєнь, скільки в безконтрольний розпил бюджетних грошей під маркою встрявання в гонку озброєнь.

Безконтрольний "розпил" бюджетних коштів під прикриттям гонки озброєнь може закінчитися для Росії тим, що "не буде ані озброєнь, ані Росії". Таку думку в бліц-інтерв'ю "Обозревателю" висловив російський фінансист і блогер Слава Рабінович, передають Патріоти України.

Коментуючи Державну програму озброєння Росії на найближчі 10 років, він зауважив, що мова йде про схему "розпилу" бюджетних коштів в колосальних масштабах. У цьому контексті він нагадав про програму переозброєння російської армії до 2020 року: "Обсяг грошових асигнувань становив 20 трильйонів рублів. Коли ця програма приймалася, курс рубля був близько 30 за долар, тобто фактично мова йшла про суму близько трильйона доларів".

"Якщо врахувати, що зпилюється близько 60%, то ця програма, напевно, передбачала крадіжку близько 500 мільярдів доларів. Після 2014 року долар вдвічі впав, і тепер ця сума в перерахунку на валюту вдвічі менша. Тим не менш, вона все одно божевільна", - зауважив фінансист.

На його думку, "одним з основних чинників руйнування Радянського Союзу" було те, що "він вплутався в величезну гонку озброєнь зі США".

"З великою впевненістю можна говорити, що цього разу Російська Федерація, яка керується Путіним і його ОЗУ (організованим злочинним угрупованням. - Ред.) не стільки вплутується в гонку озброєнь, скільки в безконтрольний розпил бюджетних грошей під маркою встрявання в гонку озброєнь. Але в цьому випадку не буде ані озброєнь, ані Російської Федерації", - переконаний Рабинович. "Чекаємо. За історичними мірками залишилося не так довго", - обнадіяв фінансист.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...