Чекатимуть на ще один Боїнг?: Росія перекидає до українського кордону нові «Буки»

Це озброєння військові частини Південного округу РФ зможуть отримати вже до кінця поточного року.

Олег Салюков. Фото: www.arms-expo.ru.

РФ продовжує перекидати до українських кордонів нове озброєння, і цього разу сучасними зенітними ракетними комплексами були оснащені підрозділи Південного військового округу. Про це розповів Олег Салюков, головнокомандувач Сухопутними військами, в інтерв'ю журналістам, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

За його словами, військові частини Південного військового округу Росії скоро отримають нові ракетні комплекси «Бук-М3», і оснащення підрозділів ППО найсучаснішою зброєю, а також технікою триває. Салюков підкреслив, що найближчим часом ПВО отримає, в першу чергу, зенітно-ракетний комплекс «Бук-М3», а також одну самохідну установку, здатну одночасно вести стрільбу відразу по декількох цілях. Генерал-полковник також зазначив, що це озброєння військові частини Південного округу РФ зможуть отримати до кінця поточного року.

Новий комплекс «Бук» став однією з новітніх модифікацій і продовжив лінійку цих ракетних комплексів. Нагадаємо, що влітку цього року російський президент Путін підписав розпорядження про те, що Крим більше не є самостійним регіоном і стає частиною Південного Федерального округу Росії, з чого випливає, що ЗРК «Бук» можуть бути спрямовані в анексований Крим.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...