Через махінації з квартирами для військовослужбовців керівництво Нацгвардії "розжилося" на сотню мільйонів гривень

Замість квартир в житловому комплексі на Печерську, гвардійці отримали квартири на околиці Києва.

Ілюстрація:stopmakler.com

Спливла цинічна схема керівництва Нацгвардії, яка дозволила чиновникам нажитися на нерухомості для нацгвардійців. Про це йдеться на сайті Bihus.info, передають Патріоти України.

Як стало відомо, ще на початку 2000-х Нацгвардія передала майже гектар землі на території військової частини №2260, в центрі міста під будівництво житлового будинку.

За умовами договору, нацгвардійці повинні були отримати 20% готових квартир і частину паркомісць. В угоді з забудовником від 2015 року йдеться про 50 квартир, площею понад 4 тисячі квадратних метрів і 30 паркомісць.

Однак, восени 2016- го, коли забудовник “Укрбуд Девелопмент” вже закінчував будувати будинок, командувач Нацгвардії Юрій Аллеров підписав додаткову угоду, яка поставила хрест на обіцяних квартирах.

В результаті підписання цих документів, замість квартир в ЖК “Аристократ” на Печерську, військовослужбовці отримали квартири на околиці Києва. Різниця в ціні склала більше 100 мільйонів гривень, які пішли в кишеню керівництву Нацгвардії і компанії забудовнику.

Примітно, що в документі, який підписав глава Нацгвардії було зазначено, що нацгвардійці нібито добровільно відмовляються від квартир і машиномісць на Печерську, натомість отримують 65 квартир в ЖК “Оберіг” на околиці міста в промисловій зоні в декількох кілометрах від останньої станції метро “Червоний хутір “.

Рішення змінити угоду відповідальний за розквартирування військовослужбовців НГУ полковник Олександр Ярош пояснює тим, що Нацгвардія нібито хотіла отримати нерухомість в об’єкті вже зданому в експлуатацію.

Також він стверджує, що Нацгвардія не має права надавати військовослужбовцям паркомісця. І нібито наявність їх в ЖК “Аристократ” стало ще однією мотивацією для обміну.

Цікаво, що через кілька місяців після квартирного обміну дочка командувача Нацгвардії Юрія Аллерова Катерина Пустиннікова зробила дві недешеві покупки. Вона стала володаркою позашляховика Grand Cherokee 2015 випуску.

Також Пустиннікова оформила на себе квартиру в новобудові, приблизно такої ж вартості. Ця нерухомість – у ЖК «Микитська Слобода», девелопером якої є той самий «Укрбуд Девелопмент».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...