Через національність: У Польщі жорстоко побили українців

Нападники - чоловіки у віці від 22 до 28 років - вже були відомі співробітникам правоохоронних органів через своє кримінальне минуле.

Ченстохова. Фото: ЖЖ.

Поліцейські з польського міста Ченстохова затримали трьох молодих чоловіків, підозрюваних у побитті й образі громадян України. Про це повідомляє Naszemiasto Częstochowa, передають Патріоти України.

Як встановили слідчі, основною причиною нападу на українців була їхня національна приналежність. Суд приступив до розгляду заяви в поліцію і прокуратуру, і застосував щодо всієї трійки нападників тимчасовий арешт терміном на три місяці.

За інформацією поліції, на трьох українців напали троє громадян Польщі, які били потерпілих по всьому тілу, а також ображали їх. Нападники - чоловіки у віці від 22 до 28 років - вже були відомі співробітникам правоохоронних органів через своє кримінальне минуле. Наймолодший з них - рецидивіст.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...