Через пару горішків: Охорона столичного супермаркету побила дитину (відео)

Батьки спробували пройти за охороною в підсобне приміщення, однак жінці та чоловіку скрутили руки і “з нецензурною лайкою, із застосуванням сили викинули їх із службового приміщення”.

МегаМаркет у Києві. Ілюстрація: Glo.UA.

У Києві клієнти звинувачують охоронців супермаркету в побитті 15-річного підлітка. Новину передають Патріоти України.

“У Мегамаркеті на Гетьмана 6 15-річний хлопець взяв з прилавка два горіхи, щоб спробувати. Охорона заламала його, силою затягла всередину і протягом години відмовлялался показувати дитину, силою не даючи увійти в підсобне приміщення. Судячи з усього просто побили, а тепер бояться понести відповідальність. Поліція зайшла вже півгодини тому, але так і не виходить. Гаряча лінія омбудсмена не відповідає“, – написав очевидець Іван Примаченко.

Примаченко зазначає, що батьки спробували пройти за охороною в підсобне приміщення, однак жінці та чоловіку скрутили руки і “з нецензурною лайкою, із застосуванням сили викинули їх із службового приміщення”.

За його словами, він був на місці подій вже через 2 хвилини після початку скандалу. “Поліція приїхала, через якийсь час ми змогли зайти всередину. Хлопець був там, він розповів, що йому дали по ребрах кілька разів. Погрожували ребра зламати. Так само на відео є його свідчення”, – додав Примаченко.

Пізніше в коментарях він написав, що дитину відпустили. “Він з дядьком поїхав на швидкої, щоб задокументувати застосування сили проти нього. Слідчо-оперативна група встановлювати особи нападників-охоронців при нас відмовилася, пославшись, що це їхня персональна інформація і заявивши, щоб ми писали на невстановлених ліц. Заяви написані", – зазначив Примаченко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...