Через путінських бойовиків: Л/ДНР на межі колапсу через припинення перевезень на лінії розмежування - росЗМІ

Більшість великих промислових підприємств на окупованій території вже зупинилися.

Алчевський металургійний комбінат. Ілюстрація:www.isd.com.ua

На окупованій території Донбасу з вини пропутінських бойовиків зупиняються підприємства. Російське видання gazeta.ru в статті "Донбас коксу не дає" повідомляє про нову економічну війну на Донбасі. Цікаво, що ЗМІ, яке ніяк не назвеш лояльним до ЗСУ та офіційного Києва, повідомляє про вельми неприємні речі, що відбулися в першу чергу з вини лідерів "республік", зазначають Патріоти України.

Алчевський металургійний комбінат зупинився, а за ним і Донецький металургійний завод. Після обстрілів припинив видачу коксу Авдіївський коксохімічний завод. На межі припинення робіт і інші великі промислові підприємства окупованого Донбасу. Зупинка з 30 травня перевезення вантажів між Україною та неконтрольованими ЗСУ територіями посилила і без того сумне становище.

"Блокада була оголошена після гучних мітингів залізничників в Дебальцевому та Ясинуватій, на яких працівники жорстко зажадали виплати боргів по заробітній платі ... від України, - пише gazeta.ru. - Мітинги були явно підтримані владою "ДНР", оскільки без такої підтримки ніякі масові виступи на цих територіях просто неможливі. Все було красиво - камери, журналісти, плакати, звук, виступаючі".

Загалом, результат діяльності пропутінських збройних сил на лице. "А потім з понеділка, 30 травня, рух в бік України взагалі припинився", - резюмує видання.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...