"Через сфальсифікований офіційний лист": Поліція викликала Семенченка на допит

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що зі вказаною нардепом Семенченком нумерацією вихідних документів з ВЦА не надсилалось.

Генерал Аброськін запрошує нардепа Семенченка на допит. Фото: Хвиля.

Семена Семенченка викликали в поліцію для надання свідчень у зв’язку з підробленням документа про блокаду Донбасу. Правоохоронцями розпочато перевірку щодо появи вихідного документу Донецької ВЦА з явними ознаками підроблення, який вчора був опублікований народним депутатом України Семеном Семенченком. Новину передають Патріоти України із посиланням на прес-службу Нацполіції Донеччини.

В’ячеслав Аброськін наголосив, що до Головного управління Нацполіції в Донецькій області лист, розповсюджений у ЗМІ народним депутатом, не надходив. Крім того, документ викликав сумніви у справжності.

Це підтвердив і голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, який повідомив, що за вказаною нумерацією вихідних документів з ВЦА не надсилалось. “Відповідно до своїх повноважень я не маю права давати вказівок – і ніколи їх не даю! – керівникові обласного управління Нацполіції. Такі вказівки йому можуть давати тільки керівники Національної поліції України або керівники Міністерства внутрішніх справ. І депутати, які поширюють цей сфальсифікований лист, мали б такі тонкощі знати”, – наголосив Павло Жебрівський.

За розпорядженням начальника ГУНП в Донецькій області В’ячеслава Аброськіна даний факт було зареєстровано у Єдиному журналі заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події та розпочато відповідну перевірку, яку здійснює Краматорський відділ поліції.

“В рамках перевірки Семенченко Семен Ігорович у будь-який зручний час запрошується до Краматорського відділку поліції для дачі роз’яснень за вказаними подіями, а також надання документу для його подальшого вивчення та встановлення походження”, – сказано у повідомленні поліції Донецької області.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...