Чергова невдача РФ: Під час пуску ракет у Баренцовому морі росіяни ледь не повбивали людей, - розвідка

Росія підвищує рівень небезпеки та можливих жертв від випадкових влучань з огляду на значні технічні проблеми та технологічну відсталість, - Головне управління розвідки

Невдалі пуски ракет у РФ: розвідка вказала на повну недосконалість російської техніки. Фото: demotivators

20 серпня екіпаж російського військового фрегату здійснив невдалі пуски крилатих ракет в акваторії Баренцового моря. РосЗМІ отримали жорстку заборону на висвітлення цього факту. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

"Не дивлячись на стагнацію російської економіки, а також значну технологічну і наукову відсталість, Російська Федерація продовжує витрачати мільярди на створення нових зразків зброї, що у т.ч. підвищує рівень небезпеки та можливих жертв від випадкових влучань з огляду на значні технічні проблеми та конструктивну недосконалість “новітнього” озброєння.
В акваторії Баренцового моря триває завершальний етап державних випробувань головного фрегата проекту 22350 “Адмирал флота Советского Союза Горшков”, побудованого для потреб Чорноморського флоту (фрегат мав бути переданий ВМФ РФ до кінця 2015 року, але у зв’язку з технічними проблемами випробування були продовжені). Встановлено, що в рамках випробувань, 20 серпня ц.р., екіпажем корабля здійснено пуски двох крилатих ракет морського базування (типу “Калибр”) по наземних цілях на полігоні “Чижа” (півострів Канін Ніс, Архангельська обл.), але через технічні проблеми пуски двічі відкладались та у підсумку – ракети не досягли цілей і впали у невизначеному районі.
З огляду на чергові невдалі пуски “новітніх” ракет про досконалість яких Російська Федерація неодноразово заявляла у рамках заходів пропаганди та маркетингових кампаній, російські ЗМІ отримали жорстку заборону на висвітлення цього інциденту", - йдеться у повідомленні.

В управлінні кажуть, що аналогічні проблеми спостерігаються з цим фрегатом регулярно - у листопаді та у грудні 2015 року. Зокрема, 15 грудня ракета під час польоту вибухнула, і залишки впали на військове містечко поблизу Сєверодвінська, що призвело до великої пожежі.

Відомо, що за останні два роки росіяни, боючись терактів, майже припинили допускати до випробувань техніки етнічних українців. І, як показала практика, тепер вони не здатні впоратись навіть з "розумною" технікою.

Як казали у фільмі, "Как говорит наш любимый шеф, если человек идиот - то это надолго!"...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...