Честь дорожча, ніж преміальні: Збірна України з біатлону не поїде до Росії на Чемпіонат Європи-2016

Володимир Бринзак зізнався, що справа не у фінансах, а у відсутності бажання.

Володимир Бринзак. Фото: isport.ua.

Президент Федерації біатлону України (ФБУ) Володимир Бринзак заявив, що збірна України не буде представлена на чемпіонаті Європи 2016 року, який відбудеться з 24 по 28 лютого в Тюмені (Росія). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на zik.ua.

«Ми поки не плануємо брати участі в чемпіонаті Європи. Він проходитиме за тиждень до початку Чемпіонату світу. До того ж це далеко, складно добиратися, проблеми з провезенням зброї. Ми розмовляли з міністерством, з Сергієм Бубкою. Поки наша участь в Чемпіонаті Європи під великим знаком питання. На 70 відсотків ми не поїдемо туди.

Фінансове питання не стоїть. У нас просто немає бажання. За тиждень до чемпіонату світу це ніяк не вписується в програму підготовки, а везти туди третій склад немає ніякого сенсу», – сказав Володимир Бринзак у ефірі «Першого Національного».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...