У Росії сталася пожежа у 9-поверховому гуртожитку (відео)

В даний час міська влада Тюмені ламає голову над питанням, де розмістити майже півтори сотні мешканців згорілої будівлі, що залишилися без даху над головою.

Економія на негорючих будівельних матеріалах і красиві, але ненадійні вентильовані фасади - основні причини масштабних пожеж у багатьох російських містах. На цей раз лихо сталося в Тюмені: тут згорів 9-поверховий гуртожиток, який недавно якраз капітально відремонтували із застосуванням все тих же сумнівних технологій. Про це повідомляє прес-служба обласного управління МНС Росії, передають Патріоти України.

"Начебто все будівлю облили бензином", коментували те, що відбувається очевидці в соціальних мережах, заодно викладаючи фотографії та відео пожежі. Справді, вогнем були охоплені майже всі поверхи гуртожитку, а з приміщень ледве встигли вивести людей, які там проживали. Лише завдяки щасливому випадку обійшлося без постраждалих.

- Сьогодні, 8 січня о 17:41 в будівлі за адресою Ткацький проїзд, 6 сталося загоряння утеплювача з 1 по 7 поверх на площі 500 квадратних метрів, - розповіли журналістам у Тюменському обласному управлінні МНС. - Загиблих і постраждалих немає, евакуйовано 138 осіб, врятовано 23 людини.

Для обігріву громадян спрямовані автобуси Тюменського ПАТП. В гасінні пожежі задіяні 82 людини особового складу і 29 одиниць спецтехніки МНС. Причина пожежі та сума матеріальних збитків встановлюються.

В даний час міська влада Тюмені ламає голову над питанням, де розмістити майже півтори сотні мешканців згорілого гуртожитку, що залишилися без даху над головою.

За браком муніципальних житлових приміщень в "столиці нафтовиків" зробити це буде не дуже просто. На місце пожежі вже приїхало все керівництво міста та області.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...