Чому шоу-біз - це накип на тілі України, що бореться за своє існування: Завсідниця московських тусовок отримала премію Music Awards в номінації "Співачка року"

Вони "вище" політики, вони "за любов", вони люблять лише наші гроші, а ще більше - тих, хто більше заплатить. За рідким виключенням, вітчизняний російськомовний шоу-бізнес - це збіговисько космополітичних нарцисів, котрі зраджують країну, що їх породила.

Світлана Лобода. Фото: hochu.ua.

Світлана Лобода отримала премію M1 Music Awards в номінації ” Співачка року. За премію в номінації боролися також Тіна Кароль та Оля Полякова. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на fakty.ictv.ua.

Раніше хітом року стала композиція Потапа і Насті "У мами". Проектом року назвали Mozgi, а The Hardkiss – альтернатива року.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...