Чонгар рулить: Окупанти технічно не в змозі заглушити український телеефір у Криму (відео)

100% кримчан мають можливість дивитися українські телеканали.

Чонгарська телерадіовежа. Фото: Крим.Реалії.

Російська Федерація технічно не зможе повністю заглушити сигнал із чонгарської телерадіовежі в Криму. Про це в ефірі "5 каналу" заявив член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський, передають Патріоти України.

"100%, що всі кримчани мають можливість дивитися українські телеканали і частину радіостанцій через супутник. Кожен, хто хоче це робити і мав можливість це робити і до окупації, робить це", - сказав він.

Крім того, зі слів Костинського, створюються додаткові можливості у вигляді будівництва телерадіовежі на Чонгарі. "Технічно заглушити цей сигнал (мовлення на Крим - Ред.) повністю не буде можливості. Плюс ми системно робимо таким чином зараз, протягом року побачити цю систему, що заглушити повністю сигнал з материком не буде можливості", - наголосив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...